Skip to main content

Impact voor burgers

Maatschappelijke impact projecten zijn van levensbelang voor het creëren van de veranderingen in de huidige samenleving.

Er zijn zoveel complexe vraagstukken die met behulp van gewone mensen om een buitengewone oplossing vragen.
Zowel op korte en lange termijn, zowel op het gebied van vergrijzing, wonen, duurzaamheid als op het gebied van zorg en welzijn.

De vraagstukken raken vele levensgebieden ecologisch, fysiek en ruimtelijk, economisch en sociaal.

Je kunt ons inzetten voor complexe sociale vraagstukken die onverwachte sociale innovatie en maatschappelijke veranderingen voortbrengen.

Wij hebben een ruime expertise opgebouwd in de actieve begeleiding van burgers, gemeenten, overheden en onderwijs bij het gezamenlijk aanpakken en oplossen van leefbaarheidsvraagstukken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Impact voor organisaties

Warkhouse levert als adviseur en onderzoeker een bijdrage in de projectleiding en wetenschappelijke projectondersteuning. Wij hebben inhoudelijke bedrijfskundige en sociaal psychologische expertise op het gebied van het creëren van een lerend netwerk door en voor participatieve actieonderzoek interventies, dialoogsessies en netwerkbijeenkomsten.

MEER INFORMATIE  

Impact voor onderzoek

Warkhouse werkt samen met verschillende hogescholen en universiteiten, nationaal en internationaal. Onderzoek is wat ons betreft de kruiwagen voor verandering. Warkhouse is partner van de HAN-University Zorgalliantie/Krachtige Kernen. Gespecialiseerd in sociale psychologie en participatief actieonderzoek.  Wij stellen de juiste consortiums samen, schrijven mee in de subsidieaanvragen en zijn een partner in de uitvoering. Wij begeleiden meerdere studenten van verschillende leerlijnen in hun master, minor en stages. Als student krijg je van ons een levenslange garantie door een plek in ons netwerk!

MEER INFORMATIE  

Impact voor overheid

Warkhouse helpt burgers, overheden, onderzoek, onderwijs en ondernemingen om samen toekomstbestendige sociaal maatschappelijke ideeën te realiseren. Wij helpen initiatiefnemers in de samenleving met projectplannen, visievorming en strategie en adviseren over verschillende organisatievormen. Uiteraard helpen wij bij een duurzame borging door het vormgeven van financiering en exploitatiemodellen.

MEER INFORMATIE